Varaaminen:

Seuraavat tiedot tarvitaan: Varausajankohta (mistä – mihin), nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, majoittujien lukumäärä, sekä muuta mahdollista tietoa, jota haluat kertoa, tai kysyä.

Vuokra:

Vuokra tulee olla maksettuna kokonaan ennen kuin luovutamme avaimet vuokrauksen alkamispäivänä.

Varausmaksu:

Varausmaksu on puolet vuokrasta. Lähetämme maksulinkin varausmaksun suorittamista varten. Maksuaika varusmaksulle on 14 vrk. Varausmaksu on puolet sovitusta vuokrasta. Vahvistamme varauksen vasta kun varausmaksu on maksettu ja näkyy pankkitilillämme. Mikäli varausmaksua ei ole suoritettu maksuajan puitteissa, varaus katsotaan perutuksi.

Mikäli varauksesta vuokrauksen alkuun on vähemmän kuin 14 vrk, sovitaan sekä varausmaksusta että loppuvuokrasta erikseen.

Loppuvuokra:

Loppuvuokraa varten voit pyytää meitä lähettämään joko maksulinkin, tai ilmoittaa meille, että voimme veloittaa maksukorttiasi jolla olet maksanut varausmaksun, jolloin loppuvuokra veloitetaan sisään kirjautumisen jälkeen.

Peruutusehdot:

  1. Varauksen voi perua 50 € kulukorvauksella, kun sähköposti-ilmoitus perumisesta annetaan viimeistään 14 vrk ennen vuokrauksen alkamispäivää.
  2. Varausmaksusta palautetaan puolet, mikäli varaus perutaan 13 – 7 vrk ennen vuokrauksen alkamispäivää.
  3. Varausmaksua ei palauteta, mikäli varaus perutaan 6 – 0 vrk ennen vuokrauksen alkua.

Vuokrauksen alkaminen ja päättyminen:

Avaimen voi noutaa vuokrauksen alkamispäivänä klo. 16.00 alkaen. Avain tulee palauttaa vuokrauksen päättymispäivänä arkisin klo. 11.30 ja sunnuntaisin klo 16.00 mennessä.
Avaimet noudetaan ja palautetaan Hotel Bulevard Hangon vastaanotosta. Hotellin osoite on Bulevardi 8, 10900 Hanko. p. +358 44 988 0886. Tarkemmat ohjeet avaimista kerromme varausvahvistuksessa.

Muistathan seuraavat asiat:

Asunto tulee jättää siistiksi, vaikka loppusiivous kuuluukin hintaan.

Tervetuloa aurinkoiseen Hankoon
Lomahanko Oy

Kirjaudu sisään

Rekisteröidy

Palauta salasana

Anna käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi, saat linkin uuden salasanan luomiseen sähköpostitse.